Schutting Puttershoek

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Puttershoek? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Puttershoek. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Puttershoek

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Puttershoek. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Puttershoek erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Puttershoek. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Puttershoek.

Tuinschermen Puttershoek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Puttershoek

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Puttershoek: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Puttershoek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Puttershoek is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Puttershoek die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin Puttershoek.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Puttershoek. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Puttershoek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Puttershoek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Puttershoek niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Puttershoek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neer
schutting Arnemuiden
schutting Oostzaan
schutting Reuver
schutting Etten-Leur
schutting Zandvoort
schutting Goes
schutting Kruiningen
schutting Streefkerk
schutting Doorwerth
schutting Nunspeet
schutting Koudekerke