Schutting Puttershoek

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Puttershoek? Wij kunnen uw schutting bezorgen of monteren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Puttershoek

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Puttershoek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Puttershoek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Puttershoek.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Puttershoek. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Puttershoek. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Puttershoek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Beesel
schutting Aduard
schutting Maasdijk
schutting Kapelle
schutting Dieteren
schutting Sneek
schutting Gouderak
schutting Schinnen
schutting Veendam
schutting Zoeterwoude
schutting Renkum
schutting Stadskanaal