Schutting Puttershoek

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Puttershoek? Wij kunnen de schutting Puttershoek bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Puttershoek bekwaam en snel voor u. Het monteren van een een schutting Puttershoek kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Puttershoek

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Puttershoek, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Puttershoek vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Puttershoek.

Tuinschermen Puttershoek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Puttershoek

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Puttershoek.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Puttershoek is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Puttershoek zal tegenkomen voor uw woning in Puttershoek. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Puttershoek.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Puttershoek.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Puttershoek.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Puttershoek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Puttershoek is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Puttershoek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Puttershoek

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langerak
schutting Lith
schutting Doorwerth
schutting Zetten
schutting Benthuizen
schutting Baflo
schutting Standdaarbuiten
schutting Milsbeek
schutting Beesel
schutting Ter Aar
schutting Ospel
schutting Nunspeet