Schutting Rilland

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Rilland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Rilland. Het bouwen van een schuttingen Rilland kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rilland

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Rilland correct plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Rilland erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Rilland.

Tuinschermen Rilland

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Rilland

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Rilland: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Rilland.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rilland is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Rilland zult vinden voor uw woning in Rilland. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Rilland eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Rilland. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Rilland plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Rilland van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Rilland

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Rilland niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Rilland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Rilland

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boskoop
schutting Spaarndam
schutting Best
schutting Udenhout
schutting Uithuizen
schutting Oost-Souburg
schutting Hoogkerk
schutting Nijkerkerveen
schutting Rossum
schutting Bergeijk
schutting Berg
schutting Ospel