Schutting Rilland

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting in Rilland? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Rilland kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen monteren kunnen de erfafscheiding correct zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Rilland

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Rilland.

Een schutting kopen in Rilland hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Rilland is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Rilland? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Rilland bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Rilland

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heesch
schutting Oldemarkt
schutting Sint Michielsgestel
schutting Zwanenburg
schutting Weerselo
schutting Sint Annaland
schutting Den Oever
schutting Dalfsen
schutting Petten
schutting Alblasserdam
schutting Hulsberg
schutting Ospel