Schutting Sambeek

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting in Sambeek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Sambeek kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de luxe erfafscheiding foutloos zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Sambeek

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Sambeek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Sambeek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Sambeek.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten in Sambeek. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Sambeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Grubbenvorst
schutting Zierikzee
schutting Bocholtz
schutting Andelst
schutting Vlijmen
schutting Renkum
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Andelst
schutting Afferden
schutting Hardegarijp
schutting Horn
schutting Brummen