Schutting Sambeek

Op zoek naar een moderne schutting Sambeek? Prins schuttingen kan uw schuttingen Sambeek op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Sambeek bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Sambeek kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sambeek

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Sambeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Sambeek.

Tuinschermen Sambeek

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sambeek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Sambeek die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Sambeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sambeek is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Sambeek die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Sambeek? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Sambeek. Het was nog nooit zo simpel! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Sambeek.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Sambeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Sambeek

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Sambeek. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Sambeek

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verschillende type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heukelum
schutting Vuren
schutting Deventer
schutting Lisse
schutting Balk
schutting Kruiningen
schutting Stellendam
schutting Oude-Tonge
schutting Nieuwerkerk
schutting Mill
schutting Dronten
schutting Waalwijk