Schutting Westkapelle

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Westkapelle? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Westkapelle

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Westkapelle.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Westkapelle is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Westkapelle. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Westkapelle.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Westkapelle. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Westkapelle.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Westkapelle

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Pannerden
schutting Beesd
schutting Bergen
schutting Wolfheze
schutting Musselkanaal
schutting Hoorn
schutting Nijkerk
schutting Driel
schutting Grave
schutting Hoogerheide
schutting Scharwoude
schutting Huijbergen