Schutting Westkapelle

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Westkapelle? Wij kunnen de schutting Westkapelle leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Westkapelle vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westkapelle

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Westkapelle correct plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Westkapelle bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Westkapelle.

Tuin schermen Westkapelle

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Westkapelle

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Westkapelle die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Westkapelle.

Een schutting plaatsen Westkapelle hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Westkapelle is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Westkapelle zult vinden voor uw woning in Westkapelle. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Westkapelle.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Westkapelle. Het was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Westkapelle.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Westkapelle gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Westkapelle

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Westkapelle is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Westkapelle

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groningen
schutting Loosdrecht
schutting Andelst
schutting Menaldum
schutting Wagenberg
schutting Schoorl
schutting Niekerk
schutting Roelofsarendsveen
schutting Eelde
schutting Heel
schutting Haaften
schutting Soerendonk