Schutting Westkapelle

Op zoek naar een nieuwe schutting Westkapelle? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Westkapelle. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westkapelle

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het zetten van schuttingen Westkapelle. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Westkapelle gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Westkapelle zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Westkapelle.

Tuinschermen Westkapelle

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Westkapelle

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Westkapelle uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Westkapelle: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Westkapelle.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Westkapelle is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Westkapelle. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Westkapelle.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Westkapelle. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Westkapelle.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Westkapelle gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Westkapelle

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Westkapelle is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Westkapelle

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haamstede
schutting Grijpskerk
schutting Borger
schutting Bilthoven
schutting Delden
schutting Vorden
schutting Milsbeek
schutting Leiden
schutting Den Ham
schutting Echt
schutting Scharwoude
schutting Gorredijk