Schutting Machelen

Op zoek naar een beton schutting Machelen? Wij kunnen uw schuttingen Machelen leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Machelen bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Machelen

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Machelen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Machelen vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Machelen. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Machelen.

Tuinschermen Machelen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Machelen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Machelen: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Machelen.

Een schutting kopen Machelen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Machelen is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Machelen zult aantreffen voor uw woning in Machelen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Machelen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Machelen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Machelen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Machelen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Machelen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Machelen

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wintelre
schutting Zoeterwoude
schutting Heinenoord
schutting Ammerzoden
schutting Kollum
schutting Berg
schutting Erica
schutting Westervoort
schutting Born
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Loon op Zand
schutting Eefde