Schutting Machelen

Op zoek naar een hout beton schutting Machelen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Machelen. Het plaatsen van een een schutting Machelen kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Machelen

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Machelen perfect zetten. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Machelen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Machelen.

Tuin schermen Machelen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Machelen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Machelen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Machelen is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Machelen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Machelen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Machelen.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Machelen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Machelen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Machelen is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Machelen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Machelen

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwegein
schutting Nieuwkoop
schutting De Zilk
schutting Bruinisse
schutting Hoeven
schutting Albergen
schutting Grootegast
schutting Bovenkarspel
schutting Diessen
schutting Leerdam
schutting Maasland
schutting Neer