Schutting Zeeland

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Zeeland? Wij kunnen uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Zeeland

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding kopen Zeeland.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Zeeland is nu erg handig. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Zeeland? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Zeeland. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Zeeland bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zeeland

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting ‘s-Heerenberg
schutting Aalten
schutting Wagenberg
schutting Gorredijk
schutting Belfeld
schutting Ulft
schutting Leersum
schutting Lemelerveld
schutting Reusel
schutting Borgharen
schutting Musselkanaal
schutting Putten