Schutting Zeeland

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Zeeland? Wij kunnen de schutting Zeeland leveren of zetten de nieuwe schuttingen Zeeland vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een een schutting Zeeland kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zeeland

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Zeeland bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Zeeland zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Zeeland.

Tuin schermen Zeeland

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zeeland

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Zeeland uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Zeeland.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Zeeland is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Zeeland. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Zeeland? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Zeeland zetten:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Zeeland van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zeeland

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Zeeland is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Zeeland

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijen
schutting Abbekerk
schutting Ottersum
schutting Giessenburg
schutting Waalwijk
schutting Hoogwoud
schutting Maasland
schutting Giesbeek
schutting Wezep
schutting Hedel
schutting Huizen
schutting Woubrugge