Schutting Nieuwleusen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Nieuwleusen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Nieuwleusen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwleusen

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het monteren van schutting Nieuwleusen. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Nieuwleusen. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Nieuwleusen.

Tuin schermen Nieuwleusen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nieuwleusen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Nieuwleusen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Nieuwleusen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nieuwleusen is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Nieuwleusen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Nieuwleusen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Nieuwleusen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Nieuwleusen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Nieuwleusen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Nieuwleusen niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Nieuwleusen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudehaske
schutting Goor
schutting Emmeloord
schutting Nistelrode
schutting Udenhout
schutting Oostvoorne
schutting Heech
schutting Blijham
schutting Beegden
schutting Harkema
schutting Diever
schutting Almelo