Schutting Nieuwleusen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Nieuwleusen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Nieuwleusen. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwleusen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Nieuwleusen foutloos zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Nieuwleusen erg populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Nieuwleusen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Nieuwleusen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Nieuwleusen.

Tuinschermen Nieuwleusen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Nieuwleusen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Nieuwleusen: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Nieuwleusen.

Een tuinafscheiding kopen Nieuwleusen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Nieuwleusen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Nieuwleusen die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Nieuwleusen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Nieuwleusen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Nieuwleusen zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Nieuwleusen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nieuwleusen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Nieuwleusen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Nieuwleusen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verschillende modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hapert
schutting Middenbeemster
schutting Maartensdijk
schutting Volendam
schutting Eijsden
schutting Alphen
schutting Steenbergen
schutting Kamperland
schutting Heerlen
schutting Beek en Donk
schutting Bedum
schutting Balkbrug