Schutting Nieuwleusen

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Nieuwleusen? Wij kunnen de schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Nieuwleusen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Nieuwleusen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Nieuwleusen is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Nieuwleusen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben wij bij u in Nieuwleusen voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Nieuwleusen plaatsen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuwleusen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Loon op Zand
schutting Milsbeek
schutting Haaksbergen
schutting Den Dolder
schutting Ter Heijde
schutting Drunen
schutting Schipluiden
schutting Ens
schutting Ulvenhout
schutting Ochten
schutting Nijmegen
schutting Dongen