Schutting Vledder

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Vledder? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de schutting correct monteren. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Vledder

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Vledder.

Een erfafscheiding kopen in Vledder hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Vledder is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Vledder. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Vledder? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die we leveren in Vledder. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vledder

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwleusen
schutting Holten
schutting Luyksgestel
schutting Koudum
schutting Son
schutting Slagharen
schutting Stein
schutting Ommen
schutting Nijeveen
schutting Baarle-Nassau
schutting Westkapelle
schutting Budel