Schutting Zonhoven

Rond aan het kijken voor een beton schutting Zonhoven? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Zonhoven. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zonhoven

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Zonhoven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Zonhoven vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen Zonhoven bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Zonhoven. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Zonhoven.

Tuin schermen Zonhoven

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zonhoven

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zonhoven: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Zonhoven die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Zonhoven.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zonhoven is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Zonhoven die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Zonhoven.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Zonhoven. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Zonhoven bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Zonhoven.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zonhoven

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Zonhoven. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Zonhoven

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwammerdam
schutting Langenboom
schutting Rijsenhout
schutting Eindhoven
schutting Groet
schutting Amersfoort
schutting Wognum
schutting Holten
schutting Sint Oedenrode
schutting Berg
schutting Hoogerheide
schutting Sint Willebrord