Schutting Zonhoven

Op zoek naar een hout beton schutting Zonhoven? Prins schuttingen kan uw schuttingen Zonhoven bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Zonhoven bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zonhoven

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Zonhoven foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Zonhoven zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Zonhoven. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Zonhoven.

Tuinschermen Zonhoven

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zonhoven

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Zonhoven: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Zonhoven die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zonhoven.

Een schutting plaatsen Zonhoven hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Zonhoven is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Zonhoven die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin Zonhoven.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Zonhoven. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Zonhoven gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zonhoven

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Zonhoven. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Zonhoven

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deest
schutting Hoogwoud
schutting Sint Jansteen
schutting Wehl
schutting Wamel
schutting Sleen
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Alblasserdam
schutting Andelst
schutting Westervoort
schutting Putten
schutting Warffum