Schutting Beerse

Rond aan het kijken voor een beton schutting Beerse? Prins schuttingen kan de schutting Beerse bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Beerse vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting Beerse kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beerse

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Beerse foutloos plaatsen. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Beerse erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Beerse. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Beerse.

Tuinschermen Beerse

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Beerse

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Beerse: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Beerse.

Een schutting plaatsen Beerse hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Beerse is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een tuinschutting Beerse die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Beerse.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren Beerse. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Beerse van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Beerse

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Beerse is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Beerse

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harskamp
schutting Tubbergen
schutting Vierlingsbeek
schutting Akersloot
schutting Rotterdam
schutting Oosterland
schutting Udenhout
schutting Bergen op Zoom
schutting Schijndel
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Made
schutting Varsseveld