Schutting Beerse

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Beerse? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Beerse. Het zetten van een schuttingen Beerse kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beerse

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Beerse, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Beerse vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De palen van dit type schutting Beerse zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Beerse. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Beerse.

Tuin schermen Beerse

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Beerse

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Beerse.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Beerse is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Beerse zult tegenkomen voor uw woning in Beerse. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Beerse.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Beerse. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Beerse. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Beerse gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Beerse

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Beerse nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Beerse

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heukelum
schutting Putte
schutting Voorthuizen
schutting Maasdijk
schutting Eemnes
schutting Scherpenzeel
schutting Zwanenburg
schutting Houten
schutting Midwoud
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Ermelo
schutting Waalre