Schutting Grasheide

Op zoek naar een hout beton schutting Grasheide? Wij kunnen de schutting Grasheide bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Grasheide deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grasheide

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Grasheide perfect monteren. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Grasheide gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Grasheide.

Tuinschermen Grasheide

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Grasheide

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Grasheide.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Grasheide is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Grasheide zal aantreffen voor uw woning in Grasheide. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Grasheide.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Grasheide.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Grasheide gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Grasheide

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting Grasheide is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Grasheide heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Grasheide

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overloon
schutting Den Dolder
schutting Genemuiden
schutting Veendam
schutting Almkerk
schutting Aalst
schutting Deest
schutting Helmond Brandevoort
schutting Soest
schutting Aalten
schutting Veenendaal
schutting Harlingen