Schutting Grasheide

Rond aan het kijken voor een beton schutting Grasheide? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Grasheide. Het zetten van een schuttingen Grasheide kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grasheide

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Grasheide foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Grasheide gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Grasheide bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Grasheide.

Tuin schermen Grasheide

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Grasheide

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Grasheide: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Grasheide die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Grasheide.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Grasheide is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Grasheide. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Grasheide? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Grasheide.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Grasheide van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Grasheide

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Grasheide niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Grasheide

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borger
schutting Nagele
schutting Vlissingen
schutting Eijsden
schutting Oud-Heusden
schutting Born
schutting Melick
schutting Rheden
schutting Uddel
schutting Boskoop
schutting Duiven
schutting Sleen