Schutting Lienden

Op zoek naar een nieuwe schutting Lienden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Lienden. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lienden

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Lienden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Lienden vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen Lienden bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Lienden. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Lienden.

Tuin schermen Lienden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lienden

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Lienden.

Een tuinafscheiding plaatsen Lienden hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lienden is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Lienden. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Lienden? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Lienden plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Lienden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Lienden

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Lienden. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Lienden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Lienden

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neer
schutting Werkhoven
schutting Aalsmeer
schutting Son
schutting Andijk
schutting Wijhe
schutting Amersfoort
schutting Deest
schutting Oud-Heusden
schutting Blaricum
schutting Heerde
schutting Susteren