Schutting Lienden

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting in Lienden? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Lienden

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Lienden.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Lienden is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Lienden. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Lienden.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Lienden. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Lienden. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Lienden

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rozenburg
schutting Weesp
schutting Hollandscheveld
schutting Den Burg
schutting Rijssen
schutting Geldermalsen
schutting Oeffelt
schutting Someren
schutting Hengelo
schutting Den Oever
schutting Zwartsluis
schutting Maasdam