Schutting Lienden

Op zoek naar een luxe schutting Lienden? Prins schuttingen kan uw schutting Lienden bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Lienden vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lienden

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Lienden bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Lienden gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Lienden zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Lienden.

Tuinschermen Lienden

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Lienden

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Lienden.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Lienden is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Lienden. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Lienden? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Lienden. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Lienden plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Lienden van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Lienden

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Lienden is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Lienden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Lienden

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Franeker
schutting Strijen
schutting Wamel
schutting Zierikzee
schutting Bergentheim
schutting Jubbega
schutting Luyksgestel
schutting Heel
schutting Montfoort
schutting Lunteren
schutting De Lier
schutting Purmerend