Schutting Poederlee

Rond aan het kijken voor een beton schutting Poederlee? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Poederlee. Het bouwen van een schuttingen Poederlee kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Poederlee

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Poederlee, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Poederlee erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Poederlee zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Poederlee. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Poederlee.

Tuinschermen Poederlee

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Poederlee

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Poederlee: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Poederlee.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Poederlee is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Poederlee. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Poederlee? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Poederlee. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Poederlee plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Poederlee gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Poederlee

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Poederlee is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Poederlee

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Asperen
schutting Nijkerk
schutting Uithuizen
schutting Ter Heijde
schutting Urk
schutting Emmen
schutting Nieuwerkerk
schutting Langerak
schutting Hoorn
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Puttershoek
schutting Stolwijk