Schutting Poederlee

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Poederlee? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Poederlee. Het zetten van een een schutting Poederlee kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Poederlee

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Poederlee bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Poederlee vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Poederlee bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Poederlee.

Tuinschermen Poederlee

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Poederlee

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Poederlee: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Poederlee die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Poederlee.

Een schutting plaatsen Poederlee hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Poederlee is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Poederlee. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Poederlee? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Poederlee bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Poederlee gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Poederlee

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Poederlee is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Poederlee heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Poederlee

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergambacht
schutting Baexem
schutting Leende
schutting Heenvliet
schutting Aalburg
schutting Rotterdam
schutting Heteren
schutting Zoeterwoude
schutting Grijpskerk
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Opheusden
schutting Woerden