Schutting Meerhout

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Meerhout? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Meerhout. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meerhout

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke niets anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Meerhout. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Meerhout gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Meerhout zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Meerhout.

Tuinschermen Meerhout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Meerhout

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Meerhout.

Een schutting plaatsen Meerhout hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Meerhout is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Meerhout zal vinden voor uw woning in Meerhout. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Meerhout? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Meerhout. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Meerhout gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Meerhout

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Meerhout is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Meerhout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Meerhout

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Merum
schutting Ouddorp
schutting Hoogkerk
schutting Rheden
schutting Simpelveld
schutting Nieuwleusen
schutting Vaals
schutting Bleiswijk
schutting Groet
schutting Bussum
schutting Damwoude
schutting Middelbeers