Schutting Meerhout

Op zoek naar een hout beton schutting Meerhout? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Meerhout. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meerhout

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Meerhout correct zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Meerhout erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Meerhout.

Tuinschermen Meerhout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Meerhout

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Meerhout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Meerhout is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Meerhout die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Meerhout.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Meerhout. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Meerhout gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Meerhout

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Meerhout nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Meerhout

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beek en Donk
schutting Diessen
schutting Westzaan
schutting Kockengen
schutting Gasselternijveen
schutting Deventer
schutting Warffum
schutting Soest
schutting Zwaagwesteinde
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Nijmegen
schutting Bedum