Schutting Medemblik

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Medemblik? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Medemblik kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Medemblik

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Medemblik.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Medemblik is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Medemblik. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Medemblik.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Medemblik. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Medemblik.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Medemblik

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lage Zwaluwe
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Hellevoetsluis
schutting Weesp
schutting Diever
schutting Wijk aan Zee
schutting Haaften
schutting De Zilk
schutting Hoek
schutting Gerwen
schutting Halsteren
schutting Weert