Schutting Oss

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Oss? Wij kunnen de schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Oss

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Oss.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Oss is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Oss. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Oss.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Oss. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Oss zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Oss

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wageningen
schutting Hengelo
schutting Surhuisterveen
schutting Mijdrecht
schutting Soesterberg
schutting Langeraar
schutting Appelscha
schutting Assen
schutting Uden
schutting Ilpendam
schutting Putten
schutting Best