Schutting Oss

Op zoek naar een nieuwe schutting Oss? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Oss. Het bouwen van een schuttingen Oss kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oss

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke niks anders verrichten dan het zetten van schutting Oss. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Oss vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Oss zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Oss.

Tuinschermen Oss

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oss

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oss: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Oss die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Oss.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oss is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Oss die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Oss.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Oss bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Oss van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Oss

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Oss. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Oss heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oss

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harkema
schutting Rhenen
schutting Hollandscheveld
schutting Kampen
schutting IJzendijke
schutting Strijen
schutting Appelscha
schutting Obdam
schutting Stiphout
schutting Diessen
schutting Baexem
schutting Borne