Schutting Oss

Op zoek naar een beton schutting Oss? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Oss. Het zetten van een schuttingen Oss kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oss

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Oss, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Oss.

Tuin schermen Oss

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oss

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Oss.

Een tuinafscheiding plaatsen Oss hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Oss is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Oss. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Oss? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Oss.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Oss van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Oss

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Oss. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Oss

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akersloot
schutting Heech
schutting Wassenaar
schutting Middelsluis
schutting Goudswaard
schutting Sevenum
schutting Overdinkel
schutting Steenderen
schutting Limbricht
schutting Schoonhoven
schutting Vaassen
schutting Breskens