Schutting Aardenburg

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting in Aardenburg? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Aardenburg

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Aardenburg.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Aardenburg is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Aardenburg. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Aardenburg eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Aardenburg.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Aardenburg

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Neede
schutting Boxmeer
schutting Eijsden
schutting Holwerd
schutting Haastrecht
schutting Nieuwveen
schutting Lobith
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Ammerzoden
schutting Olst
schutting Warmenhuizen
schutting Angerlo