Schutting Aardenburg

Op zoek naar een moderne schutting Aardenburg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Aardenburg. Het monteren van een een schutting Aardenburg kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aardenburg

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Aardenburg bent u zeker van een perfect eindproduct met juiste garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Aardenburg bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Aardenburg.

Tuin schermen Aardenburg

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Aardenburg

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Aardenburg: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Aardenburg die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Aardenburg.

Een tuinafscheiding kopen Aardenburg hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Aardenburg is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Aardenburg die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Aardenburg eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Aardenburg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Aardenburg zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Aardenburg van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Aardenburg

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Aardenburg is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Aardenburg

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bakkeveen
schutting IJmond
schutting Dongen
schutting Loenen
schutting Wieringerwerf
schutting Harkstede
schutting Lieshout
schutting Hulst
schutting Annen
schutting Ten Boer
schutting Nieuwegein
schutting Werkendam