Schutting Gemert

Op zoek naar een nieuwe schutting Gemert? Wij kunnen de schuttingen Gemert bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Gemert deskundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gemert

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Gemert, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Gemert gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Gemert. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Gemert.

Tuin schermen Gemert

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Gemert

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Gemert die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Gemert.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Gemert is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Gemert zal tegenkomen voor uw woning in Gemert. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben wij Gemert eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die we zetten Gemert. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting Gemert gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Gemert

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Gemert nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Gemert

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwanenburg
schutting Huijbergen
schutting Rijsoord
schutting Zevenaar
schutting Dalfsen
schutting Krabbendijke
schutting Veendam
schutting Gieten
schutting Thorn
schutting Opheusden
schutting Vlagtwedde
schutting Obdam