Schutting Gemert

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Gemert? Prins schuttingen kan de schutting Gemert bezorgen of installeren de nieuwe schutting Gemert vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gemert

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Gemert perfect zetten. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Gemert gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Gemert.

Tuinschermen Gemert

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gemert

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Gemert.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Gemert is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Gemert. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een adres Gemert.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Gemert bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Gemert van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Gemert

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Gemert is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Gemert

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelsluis
schutting Den Dolder
schutting Wieringerwerf
schutting Bergambacht
schutting Culemborg
schutting Hengelo
schutting Nuth
schutting Maarn
schutting Heel
schutting Dwingeloo
schutting Zelhem
schutting Oudewater