Schutting Gemert

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Gemert? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Het monteren van een schutting bij u in Gemert kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de erfafscheiding correct zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Gemert

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Gemert.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Gemert is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een tuin bij u in Gemert.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Schutting kopen Gemert. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we leveren in Gemert. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Gemert

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zwanenburg
schutting Neede
schutting Westervoort
schutting Westervoort
schutting Riel
schutting Neer
schutting Gieten
schutting Oostzaan
schutting Leersum
schutting Ravenstein
schutting Kudelstaart
schutting Maurik