Schutting Holheide

Op zoek naar een luxe schutting Holheide? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Holheide. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Holheide

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Holheide, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Holheide vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Holheide zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Holheide. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Holheide.

Tuinschermen Holheide

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Holheide

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Holheide.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Holheide is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Holheide die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres Holheide.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Holheide plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Holheide gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Holheide

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Holheide is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Holheide

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zoetermeer
schutting Heinenoord
schutting Sint Maartensdijk
schutting Oostzaan
schutting Halsteren
schutting Woerden
schutting Ede
schutting Koewacht
schutting Zwolle
schutting Baarle-Nassau
schutting Terheijden
schutting Sleen