Schutting Wessem

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Wessem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Wessem. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wessem

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Wessem perfect monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Wessem vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Wessem bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Wessem.

Tuin schermen Wessem

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Wessem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Wessem.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Wessem is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Wessem zult tegenkomen voor uw woning in Wessem. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Wessem voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Wessem plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Wessem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wessem

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Wessem is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Wessem

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Marum
schutting Grubbenvorst
schutting Herpen
schutting Onstwedde
schutting Hardenberg
schutting Venlo
schutting IJburg
schutting Nijeveen
schutting Uitgeest
schutting Leende
schutting Lisse
schutting Bergeijk