Schutting Wessem

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Wessem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Wessem. Het bouwen van een een schutting Wessem kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wessem

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Wessem bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wessem erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Wessem.

Tuin schermen Wessem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wessem

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Wessem.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Wessem is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Wessem zult aantreffen voor uw woning in Wessem. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Wessem.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Wessem.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Wessem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Wessem

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Wessem is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Wessem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wessem

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Moergestel
schutting Heinkenszand
schutting Heusden
schutting Posterholt
schutting Nieuw-Vennep
schutting Ridderkerk
schutting Ravenstein
schutting Wijlre
schutting Musselkanaal
schutting Deurne
schutting Best
schutting Ameide