Schutting Wessem

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting in Wessem? Wij kunnen uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het monteren van een schutting bij u in Wessem kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Wessem

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Wessem.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Wessem is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Wessem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Wessem? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Wessem. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Wessem.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Wessem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Etten-Leur
schutting Grootegast
schutting Bergentheim
schutting Brummen
schutting Doornenburg
schutting Oud Gastel
schutting Harkema
schutting Kamerik
schutting Ter Heijde
schutting Heusden
schutting Den Bosch
schutting Montfoort