Schutting Beneden-Leeuwen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Beneden-Leeuwen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Beneden-Leeuwen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beneden-Leeuwen

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Beneden-Leeuwen. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Beneden-Leeuwen gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Beneden-Leeuwen.

Tuinschermen Beneden-Leeuwen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Beneden-Leeuwen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Beneden-Leeuwen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Beneden-Leeuwen is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Beneden-Leeuwen zal tegenkomen voor uw woning in Beneden-Leeuwen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een referentie tuin Beneden-Leeuwen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Beneden-Leeuwen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Beneden-Leeuwen. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Beneden-Leeuwen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Beneden-Leeuwen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Beneden-Leeuwen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort Beneden-Leeuwen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wamel
schutting Sint Annaland
schutting Veen
schutting Geertruidenberg
schutting Borne
schutting Zeeland
schutting Arnemuiden
schutting Venhuizen
schutting Linschoten
schutting Harskamp
schutting Nijkerkerveen
schutting Valkenburg