Schutting Beneden-Leeuwen

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in Beneden-Leeuwen? Wij kunnen de schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Beneden-Leeuwen kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Beneden-Leeuwen

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Beneden-Leeuwen.

Een schutting plaatsen in Beneden-Leeuwen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Beneden-Leeuwen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Beneden-Leeuwen.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten in Beneden-Leeuwen. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Beneden-Leeuwen

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Volkel
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Sleen
schutting Arcen
schutting Haaren
schutting Oldenzaal
schutting Egmond-Binnen
schutting Westkapelle
schutting Oude Wetering
schutting Bleiswijk
schutting Callantsoog
schutting Hoogeveen