Schutting Beneden-Leeuwen

Op zoek naar een beton schutting Beneden-Leeuwen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Beneden-Leeuwen. Het bouwen van een schuttingen Beneden-Leeuwen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beneden-Leeuwen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Beneden-Leeuwen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Beneden-Leeuwen erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting Beneden-Leeuwen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Beneden-Leeuwen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Beneden-Leeuwen.

Tuinschermen Beneden-Leeuwen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Beneden-Leeuwen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Beneden-Leeuwen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Beneden-Leeuwen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Beneden-Leeuwen is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Beneden-Leeuwen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Beneden-Leeuwen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Beneden-Leeuwen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Beneden-Leeuwen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Beneden-Leeuwen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Beneden-Leeuwen is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Beneden-Leeuwen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veen
schutting Berkel-Enschot
schutting Tilburg
schutting Velserbroek
schutting Geesteren
schutting Dordrecht
schutting Rijsenhout
schutting Nieuwstadt
schutting Schoorl
schutting Overloon
schutting Warffum
schutting Oldenzaal