Schutting Borgloon

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Borgloon? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Borgloon. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borgloon

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Borgloon bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Borgloon gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Borgloon bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Borgloon. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Borgloon.

Tuinschermen Borgloon

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Borgloon

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Borgloon uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Borgloon: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Borgloon.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Borgloon is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Borgloon die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Borgloon? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Borgloon zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Borgloon gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Borgloon

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Borgloon niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Borgloon

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Lier
schutting Alkmaar
schutting Uden
schutting Limbricht
schutting Numansdorp
schutting Tubbergen
schutting Beilen
schutting Zuidbroek
schutting Klundert
schutting Zandvoort
schutting Dronten
schutting Balkbrug