Schutting Borgloon

Op zoek naar een nieuwe tuinafscheiding Borgloon? Prins schuttingen kan de schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting Borgloon bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe tuinafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen kunnen de luxe tuinafscheiding correct monteren. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Schutting Borgloon

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Borgloon zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Borgloon. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Borgloon.

Een schutting plaatsen Borgloon hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Borgloon is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Borgloon. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Borgloon voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Borgloon. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Borgloon. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Borgloon

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit diverse type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ammerzoden
schutting Marknesse
schutting Zegge
schutting Leens
schutting Sint Philipsland
schutting Breugel
schutting Dieren
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Haaksbergen
schutting Ruinen
schutting Doetinchem
schutting Nieuw-Beijerland