Schutting Tubbergen

Op zoek naar een luxe schutting Tubbergen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Tubbergen. Het zetten van een schuttingen Tubbergen kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tubbergen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Tubbergen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schutting Tubbergen vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Tubbergen.

Tuin schermen Tubbergen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Tubbergen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Tubbergen uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Tubbergen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Tubbergen.

Een tuinafscheiding plaatsen Tubbergen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Tubbergen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Tubbergen zal aantreffen voor uw woning in Tubbergen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Tubbergen voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Tubbergen. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Tubbergen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Tubbergen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Tubbergen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Tubbergen

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Goirle
schutting Uithoorn
schutting Nederweert
schutting Heukelum
schutting Hellevoetsluis
schutting Beegden
schutting Gerwen
schutting Eibergen
schutting Limmen
schutting Steenwijkerwold
schutting Gilze
schutting Swalmen