Schutting Tubbergen

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting in Tubbergen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe schutting foutloos plaatsen. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Tubbergen

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Tubbergen.

Een schutting kopen in Tubbergen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Tubbergen is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Tubbergen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we bij u in Tubbergen eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die we zetten in Tubbergen. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Tubbergen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting De Zilk
schutting Den Oever
schutting Montfort
schutting Budel
schutting Volkel
schutting Gemert
schutting Oss
schutting Haalderen
schutting Dronten
schutting Reusel
schutting Winterswijk
schutting Oudehaske