Schutting Tubbergen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Tubbergen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Tubbergen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tubbergen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Tubbergen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Tubbergen erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Tubbergen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Tubbergen.

Tuinschermen Tubbergen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Tubbergen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Tubbergen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Tubbergen is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Tubbergen zal vinden voor uw woning in Tubbergen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben we Tubbergen eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Tubbergen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Tubbergen.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Tubbergen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Tubbergen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Tubbergen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Bosch
schutting Wassenaar
schutting Surhuisterveen
schutting Haalderen
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Liessel
schutting Zwolle
schutting Grijpskerk
schutting Berlikum
schutting Beerta
schutting Haps
schutting Philippine