Schutting Ottenburg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Ottenburg? Prins schuttingen kan uw schuttingen Ottenburg leveren of plaatsen de nieuwe schutting Ottenburg bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ottenburg

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Ottenburg. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ottenburg erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Ottenburg bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Ottenburg. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ottenburg.

Tuinschermen Ottenburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Ottenburg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ottenburg: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Ottenburg die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ottenburg.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ottenburg is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Ottenburg zult aantreffen voor uw woning in Ottenburg. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Ottenburg voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Ottenburg zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Ottenburg van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Ottenburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Ottenburg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Ottenburg

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rhoon
schutting Nuland
schutting Opperdoes
schutting Sleen
schutting Nijeveen
schutting Coevorden
schutting Zwanenburg
schutting Nijverdal
schutting Dodewaard
schutting Lunteren
schutting Nunspeet
schutting Valkenburg