Schutting Ottenburg

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Ottenburg? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Ottenburg vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van tuinafscheidingen bent u zeker van een perfect eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Ottenburg

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Ottenburg bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Ottenburg. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Ottenburg.

Een schutting plaatsen Ottenburg hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ottenburg is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zal aantreffen Ottenburg. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Ottenburg? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Ottenburg. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Ottenburg.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ottenburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Baexem
schutting Beegden
schutting Molenhoek
schutting Hardenberg
schutting Almere
schutting Arnhem
schutting Aardenburg
schutting Gouda
schutting Klundert
schutting Zuidbroek
schutting Molenhoek
schutting Rhenen