Schutting Geetbets

Op zoek naar een moderne schutting Geetbets? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Geetbets. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geetbets

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Geetbets bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Geetbets erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Geetbets.

Tuin schermen Geetbets

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Geetbets

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Geetbets.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Geetbets is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Geetbets zal aantreffen voor uw woning in Geetbets. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Geetbets.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Geetbets. Het was nog nooit zo simpel! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Geetbets.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Geetbets gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Geetbets

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Geetbets is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Geetbets heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Geetbets

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Goor
schutting Rijsoord
schutting Uitgeest
schutting Zuidland
schutting Elburg
schutting Oude Pekela
schutting Raamsdonk
schutting Coevorden
schutting Zevenaar
schutting Almere-Haven
schutting IJburg
schutting Nieuwkuijk