Schutting Geetbets

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Geetbets? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Geetbets. Het zetten van een een schutting Geetbets kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geetbets

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Geetbets bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Geetbets erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Geetbets zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Geetbets.

Tuin schermen Geetbets

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Geetbets

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Geetbets die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Geetbets.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Geetbets is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Geetbets die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Geetbets? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Geetbets zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Geetbets van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Geetbets

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Geetbets is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Geetbets

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eefde
schutting Voorthuizen
schutting Eefde
schutting Wassenaar
schutting Den Dolder
schutting Markelo
schutting Montfoort
schutting Bodegraven
schutting Hoogerheide
schutting Heerlen
schutting Nieuwe Pekela
schutting Uithuizen