Schutting Standdaarbuiten

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Standdaarbuiten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Standdaarbuiten. Het monteren van een schuttingen Standdaarbuiten kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Standdaarbuiten

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het installeren van schutting Standdaarbuiten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Standdaarbuiten vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Standdaarbuiten. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Standdaarbuiten.

Tuinschermen Standdaarbuiten

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Standdaarbuiten

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Standdaarbuiten die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Standdaarbuiten.

Een schutting kopen Standdaarbuiten hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Standdaarbuiten is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinschutting Standdaarbuiten die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Standdaarbuiten.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Standdaarbuiten.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton tuinschutting Standdaarbuiten van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Standdaarbuiten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Standdaarbuiten niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort Standdaarbuiten

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maastricht
schutting Maasdijk
schutting Avenhorn
schutting Someren
schutting Heiloo
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Valkenburg
schutting Dedemsvaart
schutting Bleiswijk
schutting Hollandscheveld
schutting Beemster
schutting Middelsluis