Schutting Standdaarbuiten

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting in Standdaarbuiten? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Standdaarbuiten kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren medewerkers die niks anders doen dan het zetten van schuttingen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Standdaarbuiten

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Standdaarbuiten.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Standdaarbuiten is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Standdaarbuiten. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Standdaarbuiten.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Standdaarbuiten. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten in Standdaarbuiten. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Standdaarbuiten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Drachten
schutting Alphen
schutting Sassenheim
schutting Dirksland
schutting Rhoon
schutting Hippolytushoef
schutting Lent
schutting Benthuizen
schutting Linne
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Minnertsga
schutting Middelstum