Schutting Standdaarbuiten

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Standdaarbuiten? Wij kunnen uw schuttingen Standdaarbuiten leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Standdaarbuiten deskundig en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Standdaarbuiten kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Standdaarbuiten

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Standdaarbuiten correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting Standdaarbuiten zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Standdaarbuiten.

Tuinschermen Standdaarbuiten

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Standdaarbuiten

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Standdaarbuiten uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Standdaarbuiten: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Standdaarbuiten.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Standdaarbuiten is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Standdaarbuiten. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Standdaarbuiten.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Standdaarbuiten.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Standdaarbuiten van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Standdaarbuiten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Standdaarbuiten is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Standdaarbuiten

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scherpenzeel
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Hengelo
schutting Wanroij
schutting Vuren
schutting Nieuw-Vennep
schutting Bruinisse
schutting Aalsmeer
schutting Losser
schutting Odiliapeel
schutting Doorwerth
schutting Neede