Schutting Doetinchem

Op zoek naar een hout beton schutting Doetinchem? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Doetinchem. Het monteren van een schuttingen Doetinchem kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doetinchem

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Doetinchem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Doetinchem bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Doetinchem.

Tuin schermen Doetinchem

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Doetinchem

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Doetinchem uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Doetinchem die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Doetinchem.

Een schutting kopen Doetinchem hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Doetinchem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Doetinchem zult vinden voor uw woning in Doetinchem. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Doetinchem voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Doetinchem. Het was nog nooit zo simpel! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Doetinchem.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Doetinchem van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Doetinchem

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Doetinchem. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Doetinchem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Doetinchem

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leende
schutting Oosterland
schutting Zwammerdam
schutting Schinnen
schutting Dorst
schutting Makkum
schutting Terneuzen
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Gulpen
schutting Beek
schutting Nederweert
schutting Berkel Rodenrijs