Schutting Doetinchem

Op zoek naar een luxe schutting Doetinchem? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Doetinchem. Het zetten van een een schutting Doetinchem kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doetinchem

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Doetinchem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Doetinchem vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Doetinchem zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Doetinchem. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Doetinchem.

Tuinschermen Doetinchem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Doetinchem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Doetinchem: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Doetinchem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Doetinchem is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Doetinchem zal aantreffen voor uw woning in Doetinchem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Doetinchem? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Doetinchem. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Doetinchem.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Doetinchem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Doetinchem

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Doetinchem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Doetinchem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Doetinchem

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alverna
schutting Enter
schutting Haps
schutting Westervoort
schutting Deurne
schutting Lisse
schutting Reeuwijk
schutting Oosterhesselen
schutting Angeren
schutting Putte
schutting Coevorden
schutting Putte