Schutting Doetinchem

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Doetinchem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren personeel welke niets anders doen dan het monteren van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Doetinchem

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze soort erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Doetinchem.

Een schutting kopen in Doetinchem hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Doetinchem is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Doetinchem. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Doetinchem? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Doetinchem. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Doetinchem

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nijkerkerveen
schutting Genemuiden
schutting Soerendonk
schutting Bilthoven
schutting Goes
schutting Lage Zwaluwe
schutting Haaksbergen
schutting Arnhem
schutting Dinteloord
schutting Akkrum
schutting Veenendaal
schutting Eerbeek