Schutting Waardenburg

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Waardenburg? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Waardenburg kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers die niks anders doen dan het installeren van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Waardenburg

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Waardenburg.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Waardenburg is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Waardenburg. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Waardenburg eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Waardenburg. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Waardenburg

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Baarle-Nassau
schutting Schimmert
schutting Westerhoven
schutting Fijnaart
schutting Bemmel
schutting De Lutte
schutting De Bilt
schutting Beerta
schutting Almere
schutting Vaassen
schutting Veen
schutting Mijnsheerenland