Schutting Waardenburg

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Waardenburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Waardenburg. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waardenburg

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Waardenburg foutloos plaatsen. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Waardenburg gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Waardenburg zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Waardenburg.

Tuin schermen Waardenburg

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Waardenburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Waardenburg: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Waardenburg.

Een schutting kopen Waardenburg hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Waardenburg is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Waardenburg. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Waardenburg? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Waardenburg zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Waardenburg van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Waardenburg

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Waardenburg niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Waardenburg

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maurik
schutting Abcoude
schutting Heusden
schutting Oostvoorne
schutting Didam
schutting Engelen
schutting Sas van Gent
schutting Nijkerkerveen
schutting Velserbroek
schutting Barendrecht
schutting IJburg
schutting Koudum