Schutting Waardenburg

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Waardenburg? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Waardenburg. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waardenburg

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Waardenburg correct plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Waardenburg erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Waardenburg zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Waardenburg.

Tuin schermen Waardenburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Waardenburg

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Waardenburg uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Waardenburg.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Waardenburg is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Waardenburg zult tegenkomen voor uw woning in Waardenburg. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Waardenburg? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Waardenburg. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Waardenburg.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Waardenburg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Waardenburg

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Waardenburg. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Waardenburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Waardenburg

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arnemuiden
schutting Haamstede
schutting Zwartewaal
schutting Zierikzee
schutting Noordwijk
schutting Soerendonk
schutting Biddinghuizen
schutting Balk
schutting Hollandscheveld
schutting Ermelo
schutting Berlikum
schutting Poeldijk