Schutting Peulis

Op zoek naar een nieuwe schutting Peulis? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Peulis. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Peulis

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Peulis foutloos monteren. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Peulis zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Peulis.

Tuin schermen Peulis

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Peulis

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Peulis: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Peulis die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Peulis.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Peulis is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Peulis die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Peulis eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Peulis. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Peulis. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Peulis van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Peulis

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Peulis niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Peulis

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Beijerland
schutting Meerkerk
schutting Ooij
schutting Velden
schutting Heusden
schutting Ootmarsum
schutting Odiliapeel
schutting Meijel
schutting Onstwedde
schutting Aalden
schutting Bathmen
schutting Harmelen