Schutting Peulis

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Peulis? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Peulis. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Peulis

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Peulis bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Peulis vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Peulis bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor tuinafscheidingen Peulis. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Peulis.

Tuin schermen Peulis

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Peulis

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Peulis uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Peulis die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Peulis.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Peulis is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Peulis zal vinden voor uw woning in Peulis. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Misschien hebben we Peulis voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Peulis. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Peulis van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Peulis

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Peulis niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Peulis heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Peulis

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wommels
schutting Oldemarkt
schutting Merum
schutting Born
schutting Nieuwerkerk
schutting Oud-Beijerland
schutting Muntendam
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Oude Wetering
schutting Grubbenvorst
schutting Den Ham
schutting Beekbergen