Schutting Herk-de-Stad

Op zoek naar een luxe schutting Herk-de-Stad? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Herk-de-Stad. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herk-de-Stad

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Herk-de-Stad foutloos zetten. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Herk-de-Stad bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Herk-de-Stad.

Tuinschermen Herk-de-Stad

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Herk-de-Stad

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Herk-de-Stad.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Herk-de-Stad is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Herk-de-Stad. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Herk-de-Stad eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Herk-de-Stad. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Herk-de-Stad zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Herk-de-Stad gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Herk-de-Stad

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Herk-de-Stad nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Herk-de-Stad

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reusel
schutting Landsmeer
schutting Havelte
schutting Megen
schutting Asperen
schutting Fijnaart
schutting Markelo
schutting Middelrode
schutting Breedeweg
schutting Rijssen
schutting Son
schutting Zwaagwesteinde