Schutting Nieuwe-Pekela

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Nieuwe-Pekela? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Nieuwe-Pekela kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten kunnen de luxe schutting foutloos plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Nieuwe-Pekela

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Nieuwe-Pekela.

Een schutting plaatsen in Nieuwe-Pekela hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Nieuwe-Pekela is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Nieuwe-Pekela. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Nieuwe-Pekela voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Nieuwe-Pekela.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nieuwe-Pekela

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Denekamp
schutting Noordwijkerhout
schutting Ter Apel
schutting Doornenburg
schutting Odiliapeel
schutting Tollebeek
schutting Maassluis
schutting Milsbeek
schutting Meteren
schutting Klazienaveen
schutting Medemblik
schutting Bemmel