Schutting Nieuwe Pekela

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Nieuwe Pekela? Prins schuttingen kan uw schuttingen Nieuwe Pekela op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Nieuwe Pekela bekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwe Pekela

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Nieuwe Pekela. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nieuwe Pekela erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Nieuwe Pekela.

Tuinschermen Nieuwe Pekela

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Nieuwe Pekela

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Nieuwe Pekela.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nieuwe Pekela is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Nieuwe Pekela. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Nieuwe Pekela? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Nieuwe Pekela. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Nieuwe Pekela zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Nieuwe Pekela van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nieuwe Pekela

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Nieuwe Pekela nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Nieuwe Pekela

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Druten
schutting Leuth
schutting Halfweg
schutting Rozenburg
schutting Haelen
schutting Drogeham
schutting Oldenzaal
schutting Assen
schutting Voorthuizen
schutting Zwartsluis
schutting Willemstad
schutting Leimuiden