Schutting Nieuwe Pekela

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Nieuwe Pekela? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Nieuwe Pekela. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwe Pekela

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Nieuwe Pekela, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Nieuwe Pekela gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Nieuwe Pekela.

Tuinschermen Nieuwe Pekela

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nieuwe Pekela

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Nieuwe Pekela die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Nieuwe Pekela.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nieuwe Pekela is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Nieuwe Pekela. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres Nieuwe Pekela.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Nieuwe Pekela plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Nieuwe Pekela van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Nieuwe Pekela

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Nieuwe Pekela. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Nieuwe Pekela heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Nieuwe Pekela

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerhugowaard
schutting Gorredijk
schutting Rheden
schutting Blaricum
schutting Nijmegen
schutting Zelhem
schutting Leersum
schutting Twello
schutting Waalre
schutting Raalte
schutting Langenboom
schutting Assen