Schutting Sint-Truiden

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Sint-Truiden? Prins schuttingen kan uw schuttingen Sint-Truiden leveren of zetten de nieuwe schuttingen Sint-Truiden bekwaam en snel voor u. Het monteren van een een schutting Sint-Truiden kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Truiden

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Sint-Truiden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Sint-Truiden gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Sint-Truiden bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sint-Truiden.

Tuinschermen Sint-Truiden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sint-Truiden

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Sint-Truiden die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Sint-Truiden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sint-Truiden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Sint-Truiden zal vinden voor uw woning in Sint-Truiden. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Sint-Truiden.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Sint-Truiden zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Sint-Truiden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Sint-Truiden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Sint-Truiden. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Sint-Truiden

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Breugel
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Bergschenhoek
schutting Heinenoord
schutting Klimmen
schutting Doesburg
schutting Moergestel
schutting Rijsbergen
schutting Nederweert
schutting Dieren
schutting Bergeijk