Schutting Sint-Truiden

Op zoek naar een beton schutting Sint-Truiden? Prins schuttingen kan uw schuttingen Sint-Truiden op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Sint-Truiden vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een een schutting Sint-Truiden kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Truiden

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Sint-Truiden correct zetten. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint-Truiden erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Sint-Truiden. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sint-Truiden.

Tuinschermen Sint-Truiden

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Sint-Truiden

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Sint-Truiden uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Sint-Truiden die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Sint-Truiden.

Een tuinafscheiding kopen Sint-Truiden hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint-Truiden is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Sint-Truiden die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Sint-Truiden.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Sint-Truiden. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Sint-Truiden van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint-Truiden

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Sint-Truiden is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Sint-Truiden

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Asperen
schutting Zuid-Beijerland
schutting Kloosterzande
schutting Middelharnis
schutting ’t Harde
schutting Beilen
schutting Geldrop
schutting Goes
schutting Heusden
schutting Arnemuiden
schutting Best
schutting Sint Oedenrode