Schutting Wezembeek-Oppem

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Wezembeek-Oppem? Prins schuttingen kan uw schutting Wezembeek-Oppem leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Wezembeek-Oppem vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezembeek-Oppem

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Wezembeek-Oppem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Wezembeek-Oppem vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Wezembeek-Oppem zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Wezembeek-Oppem.

Tuinschermen Wezembeek-Oppem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wezembeek-Oppem

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Wezembeek-Oppem uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Wezembeek-Oppem: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Wezembeek-Oppem die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Wezembeek-Oppem.

Een tuinafscheiding kopen Wezembeek-Oppem hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wezembeek-Oppem is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Wezembeek-Oppem zal vinden voor uw woning in Wezembeek-Oppem. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres Wezembeek-Oppem? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we zetten Wezembeek-Oppem. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Wezembeek-Oppem.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Wezembeek-Oppem

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Wezembeek-Oppem. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Wezembeek-Oppem

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Weesp
schutting Volendam
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Mook
schutting Hoeven
schutting Nuth
schutting Opperdoes
schutting Surhuisterveen
schutting Middelbeers
schutting Zaltbommel
schutting Oss
schutting Gemert