Schutting Wezembeek-Oppem

Op zoek naar een beton schutting Wezembeek-Oppem? Prins schuttingen kan de schuttingen Wezembeek-Oppem leveren of installeren uw nieuwe schutting Wezembeek-Oppem vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezembeek-Oppem

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Wezembeek-Oppem correct zetten. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Wezembeek-Oppem vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Wezembeek-Oppem.

Tuinschermen Wezembeek-Oppem

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wezembeek-Oppem

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wezembeek-Oppem.

Een tuinafscheiding kopen Wezembeek-Oppem hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Wezembeek-Oppem is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Wezembeek-Oppem zal vinden voor uw woning in Wezembeek-Oppem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Wezembeek-Oppem voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Wezembeek-Oppem. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Wezembeek-Oppem.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Wezembeek-Oppem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Wezembeek-Oppem

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Wezembeek-Oppem is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort Wezembeek-Oppem

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Heeze
schutting Ter Apel
schutting Musselkanaal
schutting Oldebroek
schutting Asperen
schutting Rijen
schutting Hengelo
schutting Bladel
schutting Dordrecht
schutting Woudrichem
schutting Musselkanaal