Schutting Leeuwarden

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Leeuwarden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Leeuwarden. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leeuwarden

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers die niks anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Leeuwarden. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Leeuwarden vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Leeuwarden zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Leeuwarden.

Tuinschermen Leeuwarden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Leeuwarden

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Leeuwarden die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Leeuwarden.

Een tuinafscheiding kopen Leeuwarden hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Leeuwarden is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Leeuwarden die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Leeuwarden? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Leeuwarden. Dat was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Leeuwarden zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Leeuwarden van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Leeuwarden

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Leeuwarden is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Leeuwarden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Leeuwarden

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wervershoof
schutting Alkmaar
schutting Hoek van Holland
schutting Nistelrode
schutting Den Helder
schutting Stiens
schutting Bleiswijk
schutting Weert
schutting Hattem
schutting Ten Boer
schutting Ossendrecht
schutting Sas van Gent