Schutting Leeuwarden

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Leeuwarden? Wij kunnen uw schuttingen Leeuwarden op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Leeuwarden deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leeuwarden

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Leeuwarden correct monteren. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Leeuwarden gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Leeuwarden zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Leeuwarden.

Tuinschermen Leeuwarden

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leeuwarden

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Leeuwarden: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Leeuwarden die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Leeuwarden.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Leeuwarden is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Leeuwarden die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Leeuwarden.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Leeuwarden. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Leeuwarden. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Leeuwarden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Leeuwarden

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Leeuwarden. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Leeuwarden

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Muiden
schutting Groet
schutting Mijnsheerenland
schutting Driemond
schutting Barneveld
schutting Lisserbroek
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Sleen
schutting Maasdijk
schutting Middelbeers
schutting Engelen
schutting Tricht