Schutting Middenbeemster

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Middenbeemster? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Middenbeemster. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middenbeemster

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Middenbeemster, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Middenbeemster.

Tuin schermen Middenbeemster

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Middenbeemster

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Middenbeemster uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Middenbeemster.

Een schutting plaatsen Middenbeemster hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Middenbeemster is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Middenbeemster. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Middenbeemster.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Middenbeemster. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Middenbeemster. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Middenbeemster van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Middenbeemster

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Middenbeemster. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Middenbeemster

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJzendijke
schutting Wemeldinge
schutting Kerkdriel
schutting Gorssel
schutting Coevorden
schutting Dronten
schutting Volkel
schutting Herten
schutting Maastricht
schutting Berlikum
schutting Hoogvliet
schutting Hilvarenbeek