Schutting Middenbeemster

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Middenbeemster? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de schutting correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal anders zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Middenbeemster

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Middenbeemster.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Middenbeemster is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Middenbeemster. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Middenbeemster.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Middenbeemster.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Middenbeemster

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting IJzendijke
schutting Winkel
schutting Hansweert
schutting Klazienaveen
schutting Merum
schutting Goirle
schutting Genemuiden
schutting Bedum
schutting Spakenburg
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Veen
schutting Gennep