Schutting Heinkenszand

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Heinkenszand? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Heinkenszand. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heinkenszand

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Heinkenszand. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Heinkenszand bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Heinkenszand.

Tuinschermen Heinkenszand

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heinkenszand

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Heinkenszand.

Een schutting plaatsen Heinkenszand hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heinkenszand is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Heinkenszand zal vinden voor uw woning in Heinkenszand. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Heinkenszand.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Heinkenszand plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Heinkenszand gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Heinkenszand

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Heinkenszand. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Heinkenszand

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiens
schutting Vierlingsbeek
schutting Middelsluis
schutting Hollandscheveld
schutting Leersum
schutting Helmond
schutting Warffum
schutting Sint Maartensdijk
schutting Kudelstaart
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Delden
schutting Sittard