Schutting Heinkenszand

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Heinkenszand? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Heinkenszand

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Heinkenszand.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Heinkenszand is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Heinkenszand. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Heinkenszand? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Heinkenszand zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Heinkenszand

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Cadier en Keer
schutting Rolde
schutting Sint Michielsgestel
schutting Meerkerk
schutting Angeren
schutting Kockengen
schutting Maassluis
schutting Cothen
schutting Gramsbergen
schutting Achterveld
schutting Gameren
schutting Den Ham