Schutting Heinkenszand

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Heinkenszand? Wij kunnen uw schuttingen Heinkenszand op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Heinkenszand vakbekwaam en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Heinkenszand kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heinkenszand

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Heinkenszand correct zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Heinkenszand bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Heinkenszand.

Tuinschermen Heinkenszand

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heinkenszand

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Heinkenszand.

Een schutting plaatsen Heinkenszand hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Heinkenszand is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Heinkenszand die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Heinkenszand.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Heinkenszand. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Heinkenszand gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Heinkenszand

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Heinkenszand is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Heinkenszand

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Uithuizermeeden
schutting Heinenoord
schutting Herten
schutting Zaltbommel
schutting Wassenaar
schutting Abbekerk
schutting Schaijk
schutting Lieshout
schutting Rijssen
schutting Breedeweg
schutting Kwintsheul
schutting Huissen