Schutting Grote Heide

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Grote Heide? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Grote Heide. Het zetten van een een schutting Grote Heide kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grote Heide

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Grote Heide. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Grote Heide vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort tuinafscheidingen Grote Heide bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Grote Heide.

Tuin schermen Grote Heide

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Grote Heide

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Grote Heide.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Grote Heide is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een schutting Grote Heide die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Grote Heide? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Grote Heide. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Grote Heide.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Grote Heide.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Grote Heide

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Grote Heide. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Grote Heide heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Grote Heide

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Woudrichem
schutting Eindhoven
schutting Nederweert
schutting Amsterdam
schutting Berlikum
schutting Franeker
schutting Handel
schutting Schoonebeek
schutting Philippine
schutting Berkel-Enschot
schutting Aardenburg
schutting Meerkerk