Schutting Wouw

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Wouw? Wij kunnen uw schuttingen Wouw leveren of zetten uw nieuwe schutting Wouw bekwaam en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Wouw kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wouw

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Wouw. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Wouw erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Wouw bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Wouw.

Tuinschermen Wouw

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wouw

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Wouw die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Wouw.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Wouw is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Wouw. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Wouw.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Wouw plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Wouw van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Wouw

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Wouw. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Wouw heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wouw

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meppel
schutting Zutphen
schutting Zevenbergen
schutting Nijnsel
schutting Geldrop
schutting Laren
schutting Boskoop
schutting Landsmeer
schutting Linschoten
schutting Venhuizen
schutting Hansweert
schutting Nieuwveen