Schutting Dordrecht

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Dordrecht? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Het monteren van een schutting bij u in Dordrecht kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding perfect zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Dordrecht

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Dordrecht.

Een schutting kopen in Dordrecht hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Dordrecht is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Dordrecht. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres bij u in Dordrecht? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Dordrecht plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Dordrecht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Standdaarbuiten
schutting Oosterhesselen
schutting Veen
schutting Merum
schutting Wierden
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Wamel
schutting Oosterwolde
schutting Musselkanaal
schutting Zeewolde
schutting Poortugaal
schutting ‘s Gravenmoer