Schutting Dordrecht

Rond aan het kijken voor een beton schutting Dordrecht? Prins schuttingen kan uw schuttingen Dordrecht bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Dordrecht vakkundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dordrecht

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Dordrecht bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Dordrecht gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Dordrecht zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Dordrecht.

Tuin schermen Dordrecht

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Dordrecht

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Dordrecht uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Dordrecht.

Een tuinafscheiding plaatsen Dordrecht hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Dordrecht is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Dordrecht zult tegenkomen voor uw woning in Dordrecht. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Dordrecht? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Dordrecht.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Dordrecht.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Dordrecht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Dordrecht nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Dordrecht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Dordrecht

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere type tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kollum
schutting Hoeven
schutting Wageningen
schutting Haaren
schutting Gennep
schutting Herpen
schutting Luyksgestel
schutting Westerhoven
schutting Liessel
schutting Klaaswaal
schutting Dongen
schutting Haaften