Schutting Riethoven

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Riethoven? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Riethoven kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Riethoven

Een houten schutting vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Riethoven.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Riethoven is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Riethoven. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Riethoven eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Riethoven. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Riethoven

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Westervoort
schutting Warffum
schutting Elburg
schutting Castricum
schutting Middelstum
schutting Thorn
schutting Oudenbosch
schutting Grubbenvorst
schutting Beek
schutting Ottersum
schutting Wanroij
schutting Norg