Schutting Riethoven

Op zoek naar een hout beton schutting Riethoven? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Riethoven. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Riethoven

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het monteren van schutting Riethoven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Riethoven erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De palen van deze soort schutting Riethoven zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Riethoven. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Riethoven.

Tuin schermen Riethoven

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Riethoven

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Riethoven uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Riethoven: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Riethoven.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Riethoven is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Riethoven zal vinden voor uw woning in Riethoven. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Riethoven? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Riethoven.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Riethoven van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Riethoven

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Riethoven is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Riethoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Riethoven

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Onstwedde
schutting Nieuwveen
schutting Enkhuizen
schutting Sint Willebrord
schutting Ospel
schutting Wamel
schutting Huister Heide
schutting Bergeijk
schutting Zundert
schutting Angeren
schutting Made
schutting Deest