Schutting Overasselt

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Overasselt? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Overasselt

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Overasselt.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Overasselt is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Overasselt.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Overasselt. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Overasselt bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Overasselt

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heinenoord
schutting Wamel
schutting Annen
schutting Maassluis
schutting Beek
schutting Beemster
schutting Middenmeer
schutting Schoorl
schutting Hasselt
schutting Hippolytushoef
schutting Melick
schutting Utrecht