Schutting Overasselt

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Overasselt? Wij kunnen uw schutting Overasselt leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Overasselt vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overasselt

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Overasselt foutloos zetten. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Overasselt erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Overasselt. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Overasselt.

Tuin schermen Overasselt

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Overasselt

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Overasselt.

Een schutting plaatsen Overasselt hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Overasselt is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Overasselt zult tegenkomen voor uw woning in Overasselt. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Overasselt.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Overasselt zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Overasselt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Overasselt

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Overasselt is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Overasselt

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoonebeek
schutting Nieuwe Pekela
schutting Nijverdal
schutting Geleen
schutting Roermond
schutting Sevenum
schutting Bergen op Zoom
schutting Oostrum
schutting Genemuiden
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Horn
schutting Andel