Schutting Waltwilder

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Waltwilder? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Waltwilder. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waltwilder

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Waltwilder foutloos monteren. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Waltwilder vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Waltwilder bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Waltwilder. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Waltwilder.

Tuin schermen Waltwilder

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Waltwilder

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Waltwilder.

Een tuinafscheiding kopen Waltwilder hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Waltwilder is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Waltwilder zult tegenkomen voor uw woning in Waltwilder. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben we Waltwilder eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Waltwilder. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Waltwilder.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Waltwilder gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Waltwilder

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Waltwilder nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Waltwilder heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Waltwilder

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Etten-Leur
schutting Rijsoord
schutting Winsum
schutting Waarland
schutting Nieuwkuijk
schutting Standdaarbuiten
schutting Berg
schutting Tilburg
schutting Vijfhuizen
schutting Meerssen
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Stein