Schutting Roosbeek

Op zoek naar een beton schutting Roosbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Roosbeek. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roosbeek

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Roosbeek foutloos zetten. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Roosbeek vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Roosbeek zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Roosbeek.

Tuin schermen Roosbeek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Roosbeek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Roosbeek: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Roosbeek die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Roosbeek.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Roosbeek is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Roosbeek die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Roosbeek voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Roosbeek. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Roosbeek plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Roosbeek van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Roosbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Roosbeek is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Roosbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Roosbeek

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit diverse type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Marum
schutting Goedereede
schutting Almere-Buiten
schutting Warnsveld
schutting Utrecht
schutting Doetinchem
schutting Hank
schutting Heeze
schutting Nieuwkoop
schutting Numansdorp
schutting Nibbixwoud
schutting Assendelft