Schutting Leopoldsburg

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Leopoldsburg? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Leopoldsburg. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leopoldsburg

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Leopoldsburg. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van deze soort tuinafscheidingen Leopoldsburg bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Leopoldsburg. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Leopoldsburg.

Tuinschermen Leopoldsburg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Leopoldsburg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Leopoldsburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Leopoldsburg is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Leopoldsburg zal aantreffen voor uw woning in Leopoldsburg. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Leopoldsburg? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Leopoldsburg.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Leopoldsburg gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Leopoldsburg

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Leopoldsburg is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Leopoldsburg

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wieringerwerf
schutting Nieuwleusen
schutting Achterveld
schutting Meteren
schutting Nijkerk
schutting Zevenhuizen
schutting Stein
schutting Amersfoort
schutting Julianadorp
schutting Maasland
schutting Leunen
schutting Renswoude