Schutting Leopoldsburg

Op zoek naar een hout beton schutting Leopoldsburg? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Leopoldsburg. Het plaatsen van een schuttingen Leopoldsburg kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leopoldsburg

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Leopoldsburg correct zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Leopoldsburg zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Leopoldsburg. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Leopoldsburg.

Tuin schermen Leopoldsburg

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leopoldsburg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Leopoldsburg uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Leopoldsburg: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Leopoldsburg.

Een schutting plaatsen Leopoldsburg hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Leopoldsburg is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Leopoldsburg zal aantreffen voor uw woning in Leopoldsburg. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben we Leopoldsburg voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Leopoldsburg. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Leopoldsburg. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Leopoldsburg gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Leopoldsburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Leopoldsburg niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Leopoldsburg

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ens
schutting Swalmen
schutting Hoeven
schutting Woudenberg
schutting Wijlre
schutting Bathmen
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Middenmeer
schutting Wierden
schutting Udenhout
schutting Muntendam
schutting Bakel