Schutting Wierden

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Wierden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Wierden. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wierden

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Wierden bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wierden erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De palen van dit type schutting Wierden zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wierden.

Tuin schermen Wierden

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Wierden

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wierden: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Wierden die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Wierden.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Wierden is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Wierden zal aantreffen voor uw woning in Wierden. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Wierden? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we leveren Wierden. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Wierden van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Wierden

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Wierden is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Wierden

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leeuwarden
schutting Vogelwaarde
schutting Druten
schutting Den Dungen
schutting Lierop
schutting Rijsoord
schutting Udenhout
schutting Wintelre
schutting Lienden
schutting Oostvoorne
schutting Hoeven
schutting Andelst