Schutting Wierden

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Wierden? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Wierden

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Wierden.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Wierden is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Wierden. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Wierden eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Wierden. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wierden

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Broek op Langedijk
schutting Laren
schutting Nuenen
schutting Haaften
schutting Obdam
schutting Lisse
schutting Spakenburg
schutting Dalfsen
schutting Schoonhoven
schutting Landsmeer
schutting Damwoude
schutting Boekelo