Schutting Wierden

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Wierden? Prins schuttingen kan uw schuttingen Wierden bezorgen of installeren de nieuwe schutting Wierden vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wierden

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Wierden, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Wierden vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Wierden. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wierden.

Tuinschermen Wierden

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Wierden

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Wierden die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Wierden.

Een tuinafscheiding kopen Wierden hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Wierden is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Wierden. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Wierden.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Wierden.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Wierden van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wierden

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Wierden nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Wierden

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tiel
schutting Ursem
schutting Lopik
schutting Zuidbroek
schutting Reusel
schutting Oudewater
schutting Wijhe
schutting Vaals
schutting Assendelft
schutting Amersfoort
schutting Hoorn
schutting Leusden