Schutting Middelsluis

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Middelsluis? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Middelsluis kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Middelsluis

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van deze erfafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Middelsluis.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Middelsluis is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Middelsluis? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Middelsluis. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Middelsluis.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Middelsluis

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Reeuwijk
schutting Weesp
schutting Almere-Buiten
schutting Houten
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Losser
schutting Stiphout
schutting Breedeweg
schutting Almere-Haven
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Hillegom
schutting Bennebroek