Schutting Middelsluis

Op zoek naar een luxe schutting Middelsluis? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Middelsluis. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middelsluis

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Middelsluis, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Middelsluis gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Middelsluis zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Middelsluis. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Middelsluis.

Tuin schermen Middelsluis

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Middelsluis

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Middelsluis.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Middelsluis is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Middelsluis zal vinden voor uw woning in Middelsluis. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Middelsluis eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Middelsluis. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Middelsluis. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Middelsluis van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Middelsluis

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Middelsluis is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Middelsluis heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Middelsluis

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijk
schutting Leegkerk
schutting Kloosterzande
schutting Poeldijk
schutting Ravenstein
schutting Huizen
schutting Appingedam
schutting Gramsbergen
schutting Nieuwkoop
schutting Amsterdam
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Wijk en Aalburg