Schutting Oldemarkt

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Oldemarkt? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke niks anders doen dan het zetten van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Oldemarkt

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Oldemarkt.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Oldemarkt is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Oldemarkt.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Oldemarkt.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Oldemarkt

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dordrecht
schutting Willemstad
schutting Groet
schutting Mijnsheerenland
schutting Renkum
schutting Zeewolde
schutting Luyksgestel
schutting Ochten
schutting Vianen
schutting Stiens
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Wamel