Schutting Oldemarkt

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Oldemarkt? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Oldemarkt. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oldemarkt

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Oldemarkt, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Oldemarkt erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Oldemarkt zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Oldemarkt. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Oldemarkt.

Tuinschermen Oldemarkt

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Oldemarkt

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Oldemarkt uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Oldemarkt die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Oldemarkt.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oldemarkt is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Oldemarkt. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben wij Oldemarkt eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Oldemarkt zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Oldemarkt gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Oldemarkt

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Oldemarkt is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Oldemarkt

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Etten-Leur
schutting Benschop
schutting Helvoirt
schutting Beemster
schutting Koudum
schutting Ommen
schutting Angerlo
schutting Gronsveld
schutting Scheemda
schutting Tiel
schutting Maasdam
schutting Appelscha