Schutting Oosterhesselen

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Oosterhesselen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Oosterhesselen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oosterhesselen.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Oosterhesselen is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Oosterhesselen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben wij bij u in Oosterhesselen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Oosterhesselen. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Oosterhesselen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Breda
schutting Heijen
schutting Harmelen
schutting Oudenbosch
schutting Neede
schutting Monnickendam
schutting Boekelo
schutting Winsum
schutting Asten
schutting Krabbendijke
schutting Tolkamer
schutting Tegelen