Schutting Gorinchem

Op zoek naar een moderne schutting Gorinchem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Gorinchem. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gorinchem

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Gorinchem. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Gorinchem erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Gorinchem zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Gorinchem.

Tuin schermen Gorinchem

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Gorinchem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Gorinchem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Gorinchem is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Gorinchem zult vinden voor uw woning in Gorinchem. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Gorinchem eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Gorinchem. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Gorinchem van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Gorinchem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Gorinchem. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort Gorinchem

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ulrum
schutting Vorden
schutting Susteren
schutting Geesteren
schutting Dongen
schutting Grou
schutting Appelscha
schutting Hoogkerk
schutting Den Helder
schutting Sint Michielsgestel
schutting Eersel
schutting Berkel Rodenrijs