Schutting Limbricht

Op zoek naar een hout beton schutting Limbricht? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Limbricht. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Limbricht

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Limbricht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Limbricht zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Limbricht. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Limbricht.

Tuin schermen Limbricht

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Limbricht

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Limbricht: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Limbricht die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Limbricht.

Een schutting plaatsen Limbricht hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Limbricht is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Limbricht die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben wij Limbricht eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Limbricht. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Limbricht.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Limbricht gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Limbricht

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Limbricht is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Limbricht

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roggel
schutting Meerssen
schutting Horst
schutting Oldebroek
schutting Rijswijk
schutting Ouddorp
schutting Pannerden
schutting Makkum
schutting Gronsveld
schutting Goedereede
schutting Lisserbroek
schutting Venhuizen