Schutting Limbricht

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Limbricht? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Limbricht. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Limbricht

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Limbricht bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Limbricht vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Limbricht zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Limbricht.

Tuinschermen Limbricht

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Limbricht

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Limbricht: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Limbricht.

Een schutting kopen Limbricht hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Limbricht is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Limbricht die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Limbricht.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Limbricht. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Limbricht bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Limbricht van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Limbricht

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Limbricht. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Limbricht

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Castricum
schutting Bussum
schutting Ens
schutting Rozenburg
schutting Angerlo
schutting Markelo
schutting Soest
schutting Tweede Exloërmond
schutting Hillegom
schutting Hilvarenbeek
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Nieuwegein