Schutting Limbricht

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Limbricht? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Limbricht kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Limbricht

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Limbricht.

Een erfafscheiding plaatsen in Limbricht hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Limbricht is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Limbricht.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Limbricht. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Limbricht.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Limbricht

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vlagtwedde
schutting Lobith
schutting Gendt
schutting Beerta
schutting Alphen
schutting Moordrecht
schutting Wapenveld
schutting Geesteren
schutting Noordwijkerhout
schutting Gemert
schutting Helmond
schutting Driel